Hoefsmid 7, 2292JJ Wateringen
VoipXperts - logo
VoipXperts Fuze

Over

Fuze is een globale, cloud-gebaseerde Unified Communications provider met een best-in-UCaaS (Unified communications as a service) aanpak voor zakelijke communicatie. Vroeger ThinkingPhones, Fuze werd opgericht in 2006 als een cloud-gabaseerde PBX-leverancier (Private Brand Exchange leverancier) en wordt nu erkend als de snelst groeiende technologiebedrijf in Boston. Fuze is gevestigd in verschillende locaties, waaronder New York, San Francisco, Seattle, Ottawa, Londen, Amsterdam, Aveiro (Portugal), Parijs, Zurich en Kopenhagen.

Het product

Fuze Global Voice
De Fuze enterprise communicatieplatform biedt de traditionele PBX-functionaliteit (Private branch exchange) aan van een on-premises telecomoplossing zonder de lasten van capaticiteitsbeheer, de kosten voor het platform onderhoud zijn onvolspelbaar. Wij zorgen overal voor zodat u dat niet hoeft te doen.
 
Fuze Conferencing & Collaboration
Met het cloud-gebasseerde platform krijg je meer dan alleen een telefoon systeem. Werknemers kunnen makkelijk bij al hun zakelijke communicatie tools komen (presence, IM, SMS, MMS, audio en video conferenties, en samenwerkingen via het web) met elk toestel. Fuze helpt met het teamwork door groepen sneller te verbinden met minder complicaties.
 
Fuze Insights
Fuze Insights maakt de data vrij die vast zit in je communicatie systeem, zodat je het kan verplaatsen van insight naar action. Maak gebruik van real-time weergaven in uw bedrijf om uw technologische investeringen naast uw bedrijfsplannen te zetten. Neem nog een stap verder met de next gen business intelligence die te vinden is in de identiteits- grafiek van Fuze.
 

Wat doet fuze?

Fuze geeft toegang tot de moderne, mobiele beroepsbevolking om altijd en overal te communiceren voor elk toestel.
VoipXperts Fuze